fbpx

Boka 15 minuters webbdemo!

Det tar bara en kvart

En förutsättningslös stund med en expert inom feedback. Vi anpassar tiden efter det du vill kolla närmare på – och ger dig en komplett genomgång av systemets olika delar.

Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting. Om du efter genomgången inte är intresserad av våra tjänster så lämnar vi dig i fred.

Detta är inget säljmöte – det är en informativ presentation. 

Vanliga frågor

En vanlig webbdemo tar 15 minuter men man kan också boka 30, 45 eller 60 minuter om man på förväg känner att man kommer vilja föra en dialog och har många frågor. Ange i meddelandefältet om du önskar en längre presentation än 15 minuter.

Du får en länk skickad till dig som du besöker via din webbläsare – här visas en presentation live av en representant som du samtidigt pratar med antingen via telefon eller via mikrofonen i datorn.
Du delar INTE din skärm eller webbkamera.

Nej! En webbdemo är endast till för att informativt berätta mer om vår tjänst. Det är helt kostnadsfritt och du har inga förbindelser gentemot oss.

Vi anpassar innehållet efter din målgrupp, dina mål och funderingar. Du kommer få se hur man arbetar i vårt system, hur våra analyser går till, få inspiration från andra i din bransch och mycket mer!

En webbsida är lite som ett skyltfönster för en butik. Man kan få en ungefärlig känsla av vad de säljer – men det är inte förrän du går in i butiken och kollar på kläderna du kan skapa dig en riktig uppfattning. En webbdemo med en riktig person låter dig komma in i butiken och klämma och känna – några väldigt väl investerade minuter för er om ni tittar på att förnya och förbättra er insamling av åsikter.

Inga problem! Antingen sitter ni tillsammans vid samma dator/projektor eller så sitter alla respektive vid sin egen dator. Vi samtalar antingen via konferenssamtal eller via mikrofonerna på respektive dator.

Några kunder som valde GreatRate efter webbdemo
Fyll i formuläret så återkommer vi snart med förslag på tid och dag.