fbpx

Mät & agera på fakta

När ni tar pulsen på er organisation kontinuerligt kan ni agera på fakta och därmed öka engagemang och välmående. Det är effektivare än årliga medarbetarenkäter och roligare för medarbetarna.

GreatRate har en helhetslösning där korta, snabba pulsmätningar analyseras på djupet och när ni behöver finns det färdiga fördjupningar redo att skickas ut samt åtgärdsförslag som hjälper er på vägen!

Prova på gratis i 14 dagar! Krispaket: Covid-19!
f_img
f_img f_img f_img

Varför pulsade mätningar?

För HR

Från årlig enkät – till löpande översikt 

 

I en mer snabbrörlig värld behöver ni veta vad som händer i organisationen idag – inte vad som hände för 6 månader sedan. GreatRate ger er löpande insikter och åtgärdsförslag – och detta nya mindset skapar engagemang, välmående och självledarskap. 

 

    • • Följer Arbetsmiljöverkets föreskrifter
    • • Bygger på vedertagen forskning & strategiska modeller
    • • Färdig handledning med åtgärdsförslag

 

Arbetsmiljöverket beskriver att mätningar ska göras så utförligt som möjligt och till skillnad från andra pulsmätningsverktyg har GreatRate ett färdig upplägg med löpande frågor och färdiga fördjupningar. Våra pulsmätningar sitter dessutom smidigt ihop med våra större kartläggningar, som du kan läsa mer om här. 

För chefer

Sätt ditt team i fokus – skapa engagemang

 

GreatRate gör det enkelt för dig att ta ditt team till nästa nivå. Föreställ dig att den senaste mätningen i ditt team är klar och ni ser ett tydligt område som medarbetarna reagerar starkt på. Det kanske är ett ämne som vanligtvis känns jobbigt att ta upp. Nu har du ett tydligt resultat och ett tillfälle att ta upp frågan. Vi kallar det här tillfället för “Pulsmöte” och det läggs in i era vanliga rutiner, t.ex.  veckomöten eller morgonmöten. Det är enkelt och effektivt. 

 

 Det tar 8 sekunder att svara  

 Det tar 5 minuter att stämma av 

 

En handbok ger er diskussionspunkter och åtgärdsförslag.  

Ni kan även skapa egna frågor till just ditt team. Agera på fakta, lyft upp medarbetarna och skapa engagemang! 

Receptet för framgångsrika pulsmätningar:  

• Startklart upplägg med löpande frågor 

• Färdiga fördjupningar som hittar orsaker

• Handbok med färdiga åtgärdsförslag

Receptet för framgångsrika pulsmätningar:  

• Startklart upplägg med löpande frågor 

• Färdiga fördjupningar som hittar orsaker

• Handbok med färdiga åtgärdsförslag

Fånga upp välmående & engagemang

Snabba mätningar som görs ofta skapar en konstruktiv dialog i ditt team och i hela organisationen. Om du vill komma igång snabbt, använd vårt färdiga paket med frågor. De är baserade på vedertagen forskning, strategiska modeller och Arbetsmiljöverkets föreskrifter. 

 

Du kan också välja fritt bland våra andra smarta och genomtänkta frågor där du kan fånga upp allt mellan motivation inför arbetsveckan till eNPS.

Självklart kan du skapa dina helt egna frågor också. Du kan styra bakgrundsbilder och utseende för att kommunicera precis rätt känsla – ja, du kan till och med ladda upp helt egna knappar om du vill. 

Löpande resultat med automatisk analys

På era pulsmöten tittar ni snabbt på resultaten. Genom GreatRates automatiska analys ser ni både riskområden och positiva drivkrafter, vilket gör att ni kan fokusera på rätt sak för att skapa välmående och engagerade medarbetare. 

 

Systemet ger er även möjlighet att följa trender och jämföra på både gruppnivå och organisatorisk nivå. Till er hjälp har ni en enkel och kraftfull portal på webben samt olika typer av rapporter. 

resultat-medarbetare2

Handbok hjälper dig agera

Ibland kan det vara bra att ha facit i hand. Analysen av era mätningar visar vad ni behöver fokusera på. Den här handboken visar hur ni kan agera på de resultaten. När ni fått ett resultat – slå upp kapitlet för det området och få förslag på diskussionspunkter, övningar och åtgärder. 

 

En del av finessen med GreatRates pulsade mätningar handlar om att fördjupa det område som är viktigast för er. Handboken hjälper er använda de färdiga fördjupningsmallarna och ger er konkreta tips på hur ni agerar på resultatet av er fördjupning. 

 

Handboken gör att ni kan komma igång med era mätningar i lugn och ro – vi har redan tänkt på allt. 

Enkelt & överskådligt

Att schemalägga pulsmätningar är jätteenkelt. 

 

Era kommande pulsmätningar visas i en överskådlig timeline. Här kan du även schemalägga fördjupningar och andra mätningar och du kan enkelt skilja dem åt med den tydliga färgmarkeringen. Om du vill ändra ett visst utskick är det bara att klicka på det kortet och göra din ändring.

 

Ni väljer själva hur ofta era pulsmätningar skickas ut. Många väljer veckovis eller varannan vecka. Fördjupningar är självklart valfritt, men vi rekommenderar dem varmt. De flesta väljer att göra fördjupningar en gång per kvartal.

Anpassad efter er organisation

Oavsett hur er organisation ser ut kan ni skapa de grupper och roller som behövs. 

 

Rätt person ser rätt sak och det är enkelt att hantera användarna. Självklart är systemet utformat enligt GDPR och våra datahallar ligger i Sverige – så ni kan känna er säkra att er data är i trygga händer. 

 

Vi på GreatRate hjälper er komma igång och erbjuder personlig support för att ni ska få en flygande start!  

Psst!

Du vet väl att med GreatRate kan ni göra era pulsmätningar på all möjliga sätt, till exempel genom:

Psst!

Du vet väl att med GreatRate kan ni göra era pulsmätningar på all möjliga sätt, till exempel genom:

Prova gratis i 14 dagar!

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig och erbjuder just nu att prova på helt gratis i 14 dagar. Skriv så hjälper vi dig komma igång!

 

Inga tillkommande kostnader Inga förbindelser