fbpx

Snabb feedback & smarta analyser - resultat i realtid


Ta rätt beslut med löpande insikter från människor i er verksamhet.
Förnya & förenkla er hantering av undersökningar, analyser & förbättringsarbete.
Låt GreatRate göra jobbet. Välkommen till framtidens feedback.

Snabb feedback & smarta analyser - resultat i realtid

Vi är nu en del av Origo Group!

Framsida-kunder

Kunder

Kunder, gäster, patienter – alla behöver komma till tals. Nu finns det moderna, snabba sätt att göra det på. Upplevelsen på plats avgör om de kommer tillbaka och kommer rekommendera er till andra – kundnöjdhet är alltså nyckeln till er fortsatta utveckling. Modernisera er feedback med snabba, effektiva mätningar som gör automatiska analyser av varför de är nöjda eller inte. 

Medarbetare

Engagemang, välmående, motivation – alla leder de till högre produktivitet och minskad personalomsättning. Medarbetarna är er främsta resurs och med Arbetsmiljöverkets nya föreskrifter är det självklart att ni ska ta pulsen på hur de mår löpande – och arbeta proaktivt. Med GreatRate kan ni följa AFS 2015:4 och får flera sätt att förbättra arbetsmiljö, stressnivå, ledarskap och mycket mer.

Feedbackterminal™ 

Feedbackterminal, smileystolpe, mätare – kärt barn har många namn. Vår mätare är den smartaste och mest välutbildade i släkten. Utseende och frågetyper är vetenskapligt utformade och dessutom är den boostad med ett analysverktyg som gör dig till expert med ett par klick. Öka svarsfrekvensen med flera hundra procent och få ut kraftfulla slutsatser – helt automatiskt.  

Vad säger våra kunder?

Vill du se mer?

Varför GreatRate?

Människodriven - inte bara datadriven

Det pratas mycket om fördelarna med att bli mer datadriven och digitaliserad. GreatRate förstår att det i grund och botten handlar om människor; vad de tycker, hur de mår och vad som motiverar dem. Du har sett många flugor komma och gå, men du håller säkert med om att fakta är ett säkert kort. Att sätta människan i centrum och förstå dem bättre med hjälp av data är ett av våra främsta mål.

Vi bidrar med några viktiga nycklar för att ni ska kunna jobba med feedback på ett modernt sätt:

● Förenkla undersökningarna för att det ska vara roligt och motiverande att lämna feedback.

Fördjupa med hjälp av dynamiskt innehåll och smarta frågetyper.

Förbättra er verksamhet med hjälp av automatiska analyser, färdiga rapporter och agera proaktivt med realtidsdata.

Grundat i forskning

Resultaten som levereras till er är baserade på djupgående analyser och gränssnitten som era respondenter svarar i är byggda efter mänsklig psykologi och anpassade för att optimera tiden som läggs för att svara. Vem som helst kan bygga ett verktyg som samlar in klick – det är något helt annat att skapa ett bra slutresultat.

 

Din partner - hela vägen

Vi vill alltid vara till hands för att hjälpa er framåt i ert förbättringssarbete. Vi erbjuder därför alla våra kunder en personlig kontakt som inte bara finns där om något går fel, utan är också ett bollplank och hjälper er i alla steg på vägen – från uppsättning av passande undersökningar till tolkning av data och strategi för förbättring.

 

Flexibelt

I en tid som förändras i en allt snabbare takt är det viktigt att vara uppdaterad.

Vi har en helt plattformsoberoende tjänst som fungerar på alla enheter.

Vi arbetar dessutom hårt för att ständigt förbättra och utveckla vår tjänst vidare. Vi har en lösning för alla situationer – hur stora eller små de än må vara.

 

Kontaktformulär

Vi ser fram emot att höra från dig, vänligen fyll i formuläret nedan: